Here are some selected projects

The Voice er talentprogrammet hvor vi kårer Norges beste stemme. Deltakerne synger for fire mentorer som sitter med ryggen til hvor det kun er stemmen som teller. I løpet av de siste fem årene har Nordisk Film TV produsert fire sesonger.

The Voice

71 grader nord er som vi liker å kalle det; Norges vakreste eventyr. Deltakerne konkurrerer i å komme seg fra Lindesnes til Nordkapp. Programmet byr på mange spektakulære naturopplevelser og vant nylig ”Nordnorsk markedsføringspris 2018” av NHO Reiseliv Regionforening Nord-Norge. Programmet har gått på TV siden 1999.

71 grader nord

Som tittelen sier har Otto (Jespersen) fått nok. I dette programmet tar Otto, sammen med Emilie Skolmen, opp hverdagslige ting som irriterer han. Alt ifra at fartsdumpene er for store til at brusflaskene har blitt for myke. Programmet hadde premiere 2017.

Otto har fått nok

Gullruten er en årlig prisutdeling og utmerkelse for den norske TV-bransjen. Utmerkelsen deles ut av Stiftelsen Gullruten, som ble opprettet i 1998 av Norske Film- og TV-produsenters forening, nåværende Virke Produsentforeningen. Nordisk Film TV skal produsere Gullruten i 2019 - 2021.

Gullruten 2019- 2021

Direktesendt underholdningsprogram for hele familien der én deltaker konkurrerer mot det norske folk. Deltakeren og seerne skal tippe utfallet av rare, morsomme og spektakulære eksperimenter og prøve å komme nærmest riktig svar. Kan én deltaker slå hele Norge? Programmet hadde premiere 2018.

Alle mot 1

I hvert program møtes to kjendiser til kokkeduell. Som sjef har de med seg hver sin profesjonelle kokk, men kokkene må holde fingrene av fatet: De kan kun hjelpe til i 30 sekunder gjennom prosessen. Etter en halv time skal maten være ferdig. Mesterkokk Bent Stiansen og matentusiast Christopher Sjuve kårer vinneren.

Fingrene av fatet